Hytke

Hytke hoitaa päästä varpaisiin
Hyvinvointikeskus Hytke sijaitsee kirjastoa vastapäätä. osoitteessa Maaherrankatu 21.  Saman katon alta saat monipuolisia palveluja, kuten mm. kuntosali ja ryhmäliikuntaa, fysioterapiaa ja hierontoja

Hyvinvointikeskus Hytke tuottaa palveluja aikuisväestölle hyvinvoinnin eri osa-alueisiin. Ideologiamme on hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuus, jolloin palveluja kehittäessämme olemme kiinnittäneet huomiota fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Tähän perustuu myös Hytken toiminta-ajatus. Palvelulupauksemme on "Hytke hoitaa päästä varpaisiin"

Fyysisen hyvinvoinnin kehittämisessä keskitymme ennakoivaan ja kuntouttavaan toimintaan. Toiminta-ajatuksenamme on turvallinen terveysliikunta. Turvallinen ja ohjattu kuntosaliharjoittelu, eri kohderyhmät huomioon ottavat liikunnalliset ryhmät ja ennakoivaan liikuntaan keskittynyt kiertoharjoittelu takaavat yksilön kokonaisvaltaisen fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämisen ja parantamiseen. Lisäksi tarjoamme palveluja lihasten ja kehon sekä mielen huoltoon. Sosiaalista hyvinvointia ylläpidämme tarjoamalla erilaisille ryhmille toiminnallista ryhmätoimintaa ja vuorovaikutusmahdollisuuksia sekä vertaistukea. Psyykkisen hyvinvoinnin kehittämisessä painopisteemme on työstä ja vapaa-ajasta kertyvän psyykkisen kuormittuneisuuden vähentäminen eri menetelmien avulla.

Liity jäseneksi! 
Hyvinvointikeskus Hytke | Maaherrankatu 21 | 044 0279518 | info(at)hytke.fi  | Blogi
Powered by Smart Kotisivutyökalu